ProBiblio

"Al sinds 2009 zijn wij klant van FileLinx. Door de nauwe samenwerking met AFAS, de goede referenties en de geboden functionaliteiten in de oplossing, is de keuze op FileLinx gevallen."

Dennis van Schaik - Applicatiemanager Profit

Organisatie

Probiblio is de provinciale ondersteuningsinstelling voor de bibliotheeksector in de provincies Noord- en Zuid-Holland. Zij ondersteunen door bijvoorbeeld het overnemen van de salarisadministratie, het leveren van logistieke oplossingen, of door strategisch advies op terreinen als bedrijfsvoering, marketing, communicatie, marktonderzoek en innovatie, specifiek voor de bibliotheek. Zo ondersteunt Probiblio bibliotheken om hun unieke rol in de maatschappij optimaal te kunnen vervullen.

logo probiblio

Het probleem

Het probleem was dat inkoopfacturen niet werden gedigitaliseerd. Ook werden inkoopboekingen handmatig in het systeem gezet.

De oplossing

FileLinx heeft ervoor gezorgd dat ProBiblio door middel van DigiData voortaan alle facturen digitaal binnenkrijgt en vastlegt op een efficiënte, eenduidige en gebruiksvriendelijke manier. “Wij boeken nu direct in de applicatie Interfere, waardoor de boeking inclusief de factuur als PDF de workflow van Profit in gaat. Wij werken voor en met verschillende klanten in verschillende omgevingen. In alle gewenste smaken kan worden voorzien door de samenwerking en koppeling met AFAS Profit/FileLinx.”

“Om DigiData als Saas te hebben draaien is perfect, wij hebben nooit meer problemen met de beschikbaarheid en performence. De verantwoordelijkheden qua beheer zijn duidelijk gescheiden en wij hebben geen omkijken meer naar technische vraagstukken of arbeidsintensieve beheertaken.”

FileLinx heeft vanaf 1 januari 2019 een eigen Peppol Access Point. Via het Access Point halen we eenvoudig en veilig e-facturen (xml) op van de reeds 150.000 aangesloten leveranciers. 100% digitaal en veilig door gebruik van het Peppol netwerk. Hiermee kunnen we onder andere ook alle formaten verwerken zoals UBL, XML, PDF, etc.

Meer informatie

“We zien de UBL ontwikkeling de komende tijd met veel interesse tegemoet. Het lijkt op dit moment ‘los’ te gaan met aanbieders, doordat de overheid aansluiting op het Peppol netwerk gaat afdwingen en handhaven. Ik merk dat er veel foutieve informatie rondgaat en dat veel bedrijven zoekende zijn naar de juiste aanpak. Wij staan in nauw contact met FileLinx voor wat betreft de vraagstukken en mogelijkheden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we samen voor onze organisaties en klanten de vruchten gaan plukken van deze ontwikkeling.”

Keuze voor FileLinx

“Al sinds 2009 zijn wij klant van FileLinx. Door de nauwe samenwerking met AFAS, de goede referenties en de geboden functionaliteiten in de oplossing die ze hebben aangeboden, is de keuze op FileLinx gevallen.”

“We werken al jaren samen en dat gaat altijd uitstekend. De meeste medewerkers werken er, net als bij ons, al jaren en je bouwt daardoor een prettige band en een efficiënte samenwerking op. Wij kennen elke organisatie en hun  klanten/oplossingen heel goed en daardoor kunnen wij snel schakelen en werken we op basis van vertrouwen.” 

“FileLinx is een aanrader voor andere bedrijven. Vooral door de ervaring en kwaliteit van de organisatie en haar medewerkers, qua volwassenheid van de oplossing(en) en de koppeling.”

Twitter

FileLinx werkt graag samen met partners. Orestis vertelt hier meer over. Lees zijn verhaal op: https://www.filelinx.com/nieuws/fxer-aan-het-woord-partners

Met het verhuizen van de maatwerksoftware naar de standaard FileLinx-oplossing heeft AkzoNobel beter grip op de veranderingen naar de toekomst. Het model is veel beter te beheren en te supporten. Nieuwsgierig hoe? https://www.filelinx.com/klantcase/akzonobel/

Veenman is één van onze kennis- en implementatiepartners. Waarom zij de samenwerking zijn aangegaan met ons, leest u hier:
https://www.veenman.nl/kennis/veenman-en-filelinx-worden-kennis-en-implementatiepartners/

Om onze kennis zo goed mogelijk te houden, werken we samen met verschillende partners. Meer weten?
https://www.filelinx.com/partners/

FileLinx werkt vanuit de Dutch Innovation Factory (DIF) in Zoetermeer. Ook wel beter bekend als het ICT-hart van Nederland.

Waarom Elbrich (implementatie consultant) bij FileLinx werkt en wat dit werk precies is, lees je hier: https://www.filelinx.com/nieuws/fxer-aan-het-woord-consultant/

Dagelijks werken wij als team aan onze producten. Ieder met zijn/haar eigen talenten om FileLinx nog beter te maken. Iedereen draagt een steentje bij. Een team om trots op te zijn! https://www.filelinx.com/over-filelinx/

Kent u onze bedrijfsfilm eigenlijk al? https://youtu.be/N9p8w1q-_A0

Onze partner Veenman heeft een mooie project afgerond bij Hamilton Bright. Tot voor kort verliep de verwerking van documenten grotendeels nog met de hand. Lees hier meer over de oplossing: https://www.veenman.nl/referenties/hamilton-bright/

Download nu onze DMS+ brochure voor alle informatie over deze business solution. Downloaden kan via: https://www.filelinx.com/dms/

Ook bij het development team staat de klant voorop. https://www.filelinx.com/nieuws/fxer-aan-het-woord-development/

De medewerkers van FileLinx zijn flink verrast en in het zonnetje gezet door de paashazen! 1500 tulpen en 500 paaseieren zijn afgelopen week persoonlijk uitgedeeld. Fijne paasdagen!

Scroll naar top

In verband met de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus, volgen wij bij FileLinx het advies van de Rijksoverheid. Wij werken zoveel als mogelijk vanuit huis. Zoals u gewend bent van ons, staan onze klanten centraal en zorgen we juist met deze maatregel voor de continuïteit van onze dienstverlening. De serviceverlening op alle gebieden gaat gewoon door. We hebben een passende manier gevonden om zowel telefonisch, als via e-mail en videoconference alle afspraken na te komen. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat het opnemen van de telefoon of beantwoorden van een e-mail toch iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Namens het hele team van FileLinx, bedankt voor uw begrip.