Bespaar direct op je factuurverwerkingsproces

Elke organisatie heeft een eigen identiteit en een standaard software biedt hier vaak geen uitkomst voor. Maatwerk oplossingen hebben weer een “te” lange doorlooptijd, zijn te duur en bieden ook weinig continuïteit. Je krijgt al hoofdpijn als je eraan denkt, dus blijven bedrijven vaak werken zoals ze dat al jaren doen, puur omdat ze niet weten waar ze terecht kunnen. Want waarom zou je opnieuw het wiel uitvinden en daar een hoop geld voor betalen, terwijl andere organisaties dat allang voor je gedaan hebben? 

Automatische factuurverwerking met DigiData Factuur
Kosten en tijd besparen? Dan is automatische factuurverwerking de next step die je moet toepassen. Start direct met het digitaliseren van je administratie, want door het gebruik van de FileLinx software DigiData voor de digitale verwerking van facturen, kun je het administratieve werkproces versnellen. In een handomdraai wordt de software aangepast aan de processen die uw organisatie uniek maakt, voor een aantrekkelijke prijs.

Er zijn veel voordelen van digitale factuurverwerking boven de handmatige, papieren, verwerking. 

De software is eenvoudig in gebruik.
Binnen vijf minuten kun je aan de slag met het digitaal verwerken van de inkomende facturen. Ze zijn eenvoudig te scannen, verwerken en makkelijk terug te vinden. Facturen komen binnen op een apart e-mailadres. Hier worden ze automatisch uitgelezen door de FileLinx software DigiData. Door de koppeling die wij hebben gemaakt met uw ERP/financiële software worden gegevens zoals factuurnummer, bedrag (incl. en excl. BTW), datum, contractnummer en opmerkingen automatisch herkend. Zo bespaar je direct op veel handmatige handelingen!

Administratie altijd up-to-date en makkelijk terug te vinden
Met DigiData heb je altijd en overal inzicht in de factuurstroom binnen je organisatie. Alle inkomende facturen worden direct verwerkt, waardoor de administratie altijd up-to-date is. Door het gebruik van enkele filters vind je direct de factuur die je zoekt. Een hardcopy bewaren is zelfs voor een accountantscontrole niet meer nodig.

Alles altijd bij de hand
Doordat je altijd kunt zien waar en bij wie een factuur zich bevindt, houd je overzicht en weet je wie actie moet ondernemen. Verantwoordelijken krijgen automatisch een notificatie e-mail wanneer er facturen zijn die gecontroleerd en/of goedgekeurd moeten worden.

Andere voordelen:

  1. Je kan geautomatiseerd afwijkingen in facturen afhandelen.
  2. Je krijgt een ingebouwd digitaal archief van al uw inkoopfacturen.
  3. Van elke factuur wordt van het bijbehorende proces een tijdlijn (audit trail) bijgehouden, zodat je precies kunt zien hoe de factuur verwerkt is.
  4. Je robotiseert je proces en je krijgt inzicht in de taken die uitgevoerd moeten worden overzichtelijk in een dashboard.
  5. Thuis op de bank fiatteren, geen probleem. Zelfs op je smartphone kun je akkoord geven.

Begin klein en groei mee met FileLinx
Je kunt beginnen met het automatisch verwerken van de inkoopfacturen in de FileLinx software, en later ook andere standaard business solutions toevoegen aan de FileLinx omgeving, zoals: Purchase to pay, van aanvraag tot betaling, declaraties, projectmanagement, crm en klantportalen.

Kijk op onze website voor al onze business solutions.

Twitter

FileLinx heeft voor KNVB een op maat gemaakt volgsysteem ontwikkeld. De oplossing die de KNVB zocht was zodanig specifiek dat dit niet met standaardsoftware was op te lossen. https://youtu.be/lSriXySxNks

Meer weten over FileShare? Download de brochure op onze website: https://www.filelinx.com/fileshare/

Hoe de werkdag van onze collega Malu eruit ziet? Dat lees je hier: https://www.filelinx.com/nieuws/fxer-aan-het-woord-office

Wist u dat u met FileShare documenten veilig kunt opslaan, delen en samenwerken. Weten wat FileShare voor u kan betekenen? Kijk dan op https://www.filelinx.com/fileshare/

FileLinx werkt graag samen met partners. Orestis vertelt hier meer over. Lees zijn verhaal op: https://www.filelinx.com/nieuws/fxer-aan-het-woord-partners

Met het verhuizen van de maatwerksoftware naar de standaard FileLinx-oplossing heeft AkzoNobel beter grip op de veranderingen naar de toekomst. Het model is veel beter te beheren en te supporten. Nieuwsgierig hoe? https://www.filelinx.com/klantcase/akzonobel/

Veenman is één van onze kennis- en implementatiepartners. Waarom zij de samenwerking zijn aangegaan met ons, leest u hier:
https://www.veenman.nl/kennis/veenman-en-filelinx-worden-kennis-en-implementatiepartners/

Om onze kennis zo goed mogelijk te houden, werken we samen met verschillende partners. Meer weten?
https://www.filelinx.com/partners/

FileLinx werkt vanuit de Dutch Innovation Factory (DIF) in Zoetermeer. Ook wel beter bekend als het ICT-hart van Nederland.

Waarom Elbrich (implementatie consultant) bij FileLinx werkt en wat dit werk precies is, lees je hier: https://www.filelinx.com/nieuws/fxer-aan-het-woord-consultant/

Dagelijks werken wij als team aan onze producten. Ieder met zijn/haar eigen talenten om FileLinx nog beter te maken. Iedereen draagt een steentje bij. Een team om trots op te zijn! https://www.filelinx.com/over-filelinx/

Kent u onze bedrijfsfilm eigenlijk al? https://youtu.be/N9p8w1q-_A0

Scroll naar top

In verband met de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus, volgen wij bij FileLinx het advies van de Rijksoverheid. Wij werken zoveel als mogelijk vanuit huis. Zoals u gewend bent van ons, staan onze klanten centraal en zorgen we juist met deze maatregel voor de continuïteit van onze dienstverlening. De serviceverlening op alle gebieden gaat gewoon door. We hebben een passende manier gevonden om zowel telefonisch, als via e-mail en videoconference alle afspraken na te komen. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat het opnemen van de telefoon of beantwoorden van een e-mail toch iets langer duurt dan u van ons gewend bent. Namens het hele team van FileLinx, bedankt voor uw begrip.